Tristețe fără margini după moartea omului de afaceri botoșănean Nicu Catană. Era „întruchiparea bucuriei de a trăi, a jovialității, a prieteniei fără limite”

nunta fiica lui Nicu Catana10
Nicu Catană alături de fiica sa

Tristețe fără margini după moartea fulgerătoare a omului de afaceri botoșănean Nicu Catană. Prietenul acestuia, avocatul Cristian Popovici, a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare despre omul care reprezenta „ întruchiparea bucuriei de a trai, a jovialității, a prieteniei fără limite.

Nicu Catană a murit, luni dimineață, în locuința sa de la Baisa, în urma unui infarct. Soția sa a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns cadrele medicale, dar, din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a decedat.

„Despre prietenul meu Nicu Catana as putea crede orice, inclusiv faptul ca acest moment este una dintre farsele lui…Dar faptul ca a murit, îmi este imposibil sa – l cred! Nicu este ( nu pot scrie a fost ) întruchiparea bucuriei de a trai, a jovialității, a prieteniei fără limite, a unui fel anume a de a face haz de necaz chiar si atunci când aparent nu mai exista ieșire dintr-o situație fără ieșire … Nicu putea sa ti spună bancuri 2 zile fara sa se repete… Dar Nicu nu a însemnat doar asta… Ca vechi prieten al lui Nicu Catana ( Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest privilegiu ) pot spune ca in spatele poveștii de succes PRODALCOM sta, alături de munca lui Cornel Șfaiter, munca si gândirea lui Nicu Catana.

Pentru cei care nu l au cunoscut, moarte lui Nicu Catana poate ca nu are alte Semnificații decât cele de știre / poveste trista a unei zile toride de iulie.. Pentru mine, moartea lui Nicu Catana are Semnificația unui fapt incredibil produs… a murit însăși viața !!! Sincere condoleanțe Aurei, Dianei, Biancăi și tuturor celor care au alcătuit celălat univers din viața lui Nicu , respectiv familia. Sper sa găsească verzilor plaiuri ale vânătorii in lumea de dincolo!

Nu – l plângeți aiurea pe Nicu Catana ! Ar rade cu siguranța de voi! Rememorati doar o amintire cu el! Veți rade singuri aducându- va aminte de Nicu Catana!!! Veșnica odihna Nicu !!! Pe tine nu avem cum sa nu te pomenim cât vom trai, noi ceilalti rămași intr – o lume mai trista fără tine!”, a scris Cristian Popovici.

2 thoughts on “Tristețe fără margini după moartea omului de afaceri botoșănean Nicu Catană. Era „întruchiparea bucuriei de a trăi, a jovialității, a prieteniei fără limite”

  1. Ne-a parasit un om jovial,plin de viata,de-o bunatate iesita din comun,un camarad adevarat. Nicule o sa ne lipsesti enorm,pentru prieteni,pentru vanatori si mai ales pentru buna dispozitie ce ne-o creai.Adio PRIETENE DRAG! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *