Bărbat din Botoşani acuzat de furtul a 120.000 de lei dintr-o locuinţă. Poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţele hoţului

Polițiștii din cadurl Poliției municipiului Botoșani, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, au pus în executare, miercuri, două mandate de percheziție domiciliară, una în municipiul Dorohoi și una în comuna Broscăuți, la imobilele unui bărbat din municipiul Dorohoi, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, a reieșit că, în ziua de 28 iunie a.c., bărbatul ar fi pătruns, pe o ușă deschisă și neasigurată, într-o locuință din municipiul Botoșani, de unde ar fi sustras 120.400 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate la locațiile vizate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă, printre care 77.000 de lei și 4.000 de euro.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliției, pentru audiere.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea administrării și completării în totalitate a probatoriului, urmând ca, la finalizare, să fie propusă soluție procedurală, prin unitatea de parchet competentă.

La activități, au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Botoșani și Dorohoi, Posturilor de Poliție Broscăuți și Cordăreni, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Botoșani.

 

Nicu Catană, depus la biserica pe care a ctitorit-o. Vezi când va fi înmormântat omul de afaceri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *