FOTO Accident cu doi morți la Botoșani, produs de un șofer beat criță. Bărbatul a fost trimis pentru câțiva ani după gratii

Soferul de 54 de ani, care a produs accidentul mortal de la Dumbrăvița, în septembrie 2020, a fost a fost condamnat de Judecătoria Dorohoi la cinci ani de închisoare cu executare.  Valerică Murariu a urcat beat la volan și a produs un accident în care au murit două persoane. Decizia instanței, luată în urmă cu câteva zile, nu este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul comunal DC 81, pe raza localității Dumbrăvița, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un atelaj hipo. În urma impactului, două persoane de 19 și 48 de ani, au decedat.

Conducătorul auto avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finaliarea acestora să se propună soluție procedurală”, spunea Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Poliției Botoșani.

FOTO Accident cu doi morți la Botoșani! O camionetă a lovit o căruță, apoi s-a răsturnat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *