Cei mai bogaţi jucători de tenis din lume


Este deja o certitudine că lumea sportului se împleteşte de minune cu cea financiară, sumele vehiculate în acest sport depăşind MILIARDE de dolari. O bună parte din acestea sunt oferite jucătorilor de tenis de câmp, jucătorii care de-a lungul timpului se s
ituează în topul clasamentelor mondiale.

Despre asemenea jucătorii vom aduce aminte în rândurile următoare, deci dacă vrei să ştii care sunt averile fabuloase pe care aceştia încă le adună din tenis cât şi din alte afaceri, citeşte cu atenţie rândurile următoare.

Rafael Nadal

Eşti pregătit să îţi pui întrebările în secţiunea de contact Admiral în legătură cu bonusuri, pariuri sportive şi multe alte subiecte incitante? Aici, un angajat al operatorului îţi va răspunde prompt oricărei întrebări avute şi se va asigura să îţi răspundă cât se poate de clar. După ce ai primit răspunsurile căutate, fă o oprire la casino şi bineinteles la oferta sportivă în care vei găsi meciurile de tenis. Aici vei găsi fără îndoială şi evenimente în care joacă Rafael Nadal.

Rafa, diminutivul cu care este apelat de către lumea iubitoare a acestui sport, este cu siguranţă un nume de marcă în tenisul de câmp.Stilul agresiv de joc, din spatele terenului, l-a impus de-a lungul timpului în topul celor mai buni jucători din lume. Pe lângă stil, Rafa are şi o sumedenie de recorduri, dintre care merită amintit Cel Mai Tânăr Jucător al celor 4 Turnee de Grand Slam, la numai 24 de ani.

Mulţimea de turnee câştigate precum şi nenumărate prezente în finale i-au adus acestui jucător sume impresionante de bani, care totalizează peste 125 de MILIOANE de dolari numai din tenis. La acestea se adăugă şi contracte cu firme prestigioase precum Nike, Armani, Pokerstars , care îi măresc averea la peste 200 de MILIOANE de dolari.

Serena Williams

Despre surorile Williams se va scrie în continuare ca fiind exemplele feminine care au dus mai departe gloria acestui sport nobil. Cea mai prolifica soră Williams este însă Serena, care a reuşit prin performanţele sale să îşi construiască o carieră solidă în tenis.

Cele 23 de titluri de Grand Slam se adaugă altor 50 de titluri în diverse competiţii, Serena ajungând în acest fel la nu mai puţin de 73 de titluri de campion. Nu numai la single a făcut performanţă, dar împreună cu sora sa Venus a câştigat nu mai puţin de 14 titluri de Grand Slam, ceea ce o face cea mai prolifică jucătoare de tenis „all time”.

Un asemenea palmares se reflectă şi în conturile jucătoarei, Serena ajungând să deţină nu mai puţin de 210 MILIOANE de dolari. La aceştia se adăugă şi contracte de sponsorizare cu firme de renume precum Gatorade, IBM, Aston Martin, care nu fac decât să adauge anual milioane de dolari în contul jucătoarei.

Novak Djokovic

Simpaticul jucător de origine sârbă este fără îndoială unul dintre numele de referinţă în tenisul de câmp masculin. Împreună cu Federer şi Nadal, acest trio de aur îşi dispută de ani buni supremaţia în tenis, apariţia lor în orice turneu fiind una de maxim interes.

Nici un jucător de simplu nu a făcut atât de mulţi bani ca şi Novak, numai tenisul aducându-i 150 de MILIOANE de dolari ca şi premii în bani. Este o sumă care surclasează atât pe Federer cât şi pe Nadal, tocmai de aceea se crede că există această strânsă competiţie între cei 3.

Este evident că Djokovic este angrenat la rândul lui în contracte de sponsorizare cu firme puternice, dar este deschis şi la antreprenoriat în nume propriu. Împreună cu familia a deschis un lanţ de restaurante pe teritoriul Serbiei, lucru care i-a mărit averea la colosală sumă de 220 de MILIOANE de dolari.

Roger Federer

Cel mai adesea Roger este descris de către specialişti ca fiind cel mai bun jucător de tenis din lume, lucru pe care tindem să îl confirmăm. Îl ajută în acest sens recordul neegalat până acum, deţinerea locului 1 în clasamentul ATP pentru o perioadă de 310 săptămâni.

Are cele mai multe victorii în Turneele de Mare Slam, 20, cât şi 6 trofee de Turneul Campionilor, ceea ce l-a poziţionat pentru mai bine de 5 ani ca lider al clasamentului mondial. Un asemenea traseu profesional s-a evidenţiat şi în averea tenismenului, Roger ajungând în prezent la o avere fabuloasă, care depăşeşte 450 de MILIOANE de dolari.

Numai din tenis a câştigat 130 de MILIOANE de dolari, diferenţa fiind asigurată de contracte cu firma Nike şi Mercedes-Benz. Uriaşa sa avere îl poziţionează pe locul 7 în revista Forbes, ca fiind unul dintre cei mai bogaţi sportivi ai anului 2021.

Ion Țiriac

Aparţinând vechii generaţii de tenismeni, Ion Țiriac a reuşit să câştige un titlu de Grand Slam la dublu, la Openul din Franţa disputat în 1970. Puţină lume cunoaşte însă că înainte de tenis Ion Țiriac a fost un jucător de hochei, care a şi reprezentat România la Olimpiada de Iarnă din anul 1964.

Tenisul este sportul care l-a adus în atenţia lumii întregi, însă din punct de vedere financiar, inteligenţa în afaceri este ceea ce l-a propulsat printre bogaţii lumii. Este de notorietate faptul că a înfiinţat prima bancă privată din România postdecembristă, plus alte afaceri de nişă.

Se pare că inteligenţa să în afaceri a făcut ca prestigioasa revista Forbes -l includă în anul 2007 în lista sa de miliardari, fiind primul român care apare într-o asemenea publicaţie cu o avere estimată la 1,2 MILIARDE de dolari.

Concluzie

Aceşti sportivi sunt fără îndoială nume de referinţă în sportul alb şi care dau dovadă şi de un pronunţat simţ al afacerilor. Averile lor cresc de la an la an şu nu poţi decât să te bucuri de succesul de care aceştia încă au parte! Cu siguranţă că printre personalităţile listate mai sus se număra chiar şi preferatul tău. Şi, dacă încă activează în această nişta, nu uita să cercetezi cu atenţie oferta de pariuri pentru tenis a celor mai buni operatori şi să plasezi pariuri inspirate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *