Post vacant la Compartimentul Situații de Urgență din Primăria Botoșani. Ce se caută și salariul care se oferă!

Primăria Botoșani organizează concurs recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unei funcții publice de execuție vacante din cadrul Compartimentului Situații de Urgență Primăria Municipiului Botoșani. Este vorba de funcția publică de execuție de consilier clasa I grad profesional debutant, cu concurs pe 11.08.2021.

Condiții de desfășurarea a concursului de recrutare – perioada în care se pot depune dosarele de înscrire: 12.07-02.08.2021 la sediul instituției din str. Piața Revoluției nr. 1, camera 1 – Serviciul Resurse Umane. Data susținerii probei scrise: 11 august 2021 ora 10.00; interviul se susține, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Locul de desfășurare a concursului: sediul Primăriei Municipiului Botoșani din Piața Revoluției nr. 1.

Salariul brut lunar începe de la 2.717 lei, în funcţie de vechimea în muncă. Condiții specifice de participare la concurs:- studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe juridice, specializarea drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com