Un fotbalist de la FC Botoșani ar fi fost prins cu droguri pe Aeroportul Suceava

Un fotbalist care a venit de putin timp in Romania ar fi fost prins cu substante interzise pe aeroport. Totul s-ar fi petrecut la sfarsitul lunii iunie, atunci cand echipa FC Botosani a plecat cu avionul spre cantonamentul din Austria.

In aeroportul din Suceava, la controlul cu raze X s-ar fi descoperit urme de droguri in bagajele unui cetatean strain. Autoritatile au confirmat existenta unui caz de genul acesta.

„In data 29-06 -2021, in postul de politie de frontiera Suceava, la iesirea din tara, in cursa spre directia Memmingen (Germania), in bagajul de mana al unui cetatean belgian a fost descoperit un grinder metalic in interiorul caruia erau urme de substanta vegetala tocata de culoare verde.

Persoana si-a continuat calatoria. Cazul a fost preluat de organele de politie competenta”, a spus Fabian Badila, purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, pentru Ziare.com.

Persoana in cauza ar fi fotbalistul Maecky Ngombo, jucator belgian venit de doua saptamani in Romania, la Botosani. El este acum in cantonament cu echipa din Moldova, in Austria.

Conform surselor Ziare.com, el ar fi fost retinut timp de o ora pe aeroportul din Suceava, dupa care i s-ar fi dat drumul.

Sursa: ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *