De mic, pe urmele infractorilor! Un copil de șapte ani, în urmărire după cei doi tineri care se pregăteau de spargeri la Botoșani

Copilașul (dreapta) a fost mândru de tatăl său și vrea să devină și el polițist

Un copil de șapte ani s-a aflat de mic pe urmele infractorilor. Este vorba despre fiul șefului Postului de Poliție Verești, care se afla în mașină cu tatăl său în momentul în care acesta le-a dat de urmă celor doi indivizi urmăriți de Poliție prin Botoșani și Suceava.

Polițistul mergea la spital, cu mașina personală, împreună cu fiul său, de 7 ani, care suferise o accidentare ușoară. Pe drum, a observat un vehicul, care era urmărit de polițiștii din Suceava și Botoșani, cei doi ocupanți fiind bănuiți de furturi, în județul Botoșani.

Acesta și-a dat seama că autoturismul este suspect și l-a urmărit, păstrând contact vizual și transmițând telefonic date colegilor din Suceava și Botoșani. Constantin a observat că cei doi tineri urmăriți au abandonat mașina într-un lan de porumb, încercând să fugă. Imediat, polițiștii aflați în urmărirea lor au intervenit și i-au imobilizat, după ce au tras focuri de avertisment. În prezent, cei doi se află în custodia poliției.

Înainte de a fi prinși în județul Suceava, astăzi, polițiștii din Botoșani au încercat să-i oprească pe cei doi bărbați, care au fugit, cu un autoturism, neoprind la semnalele și somările regulamentare, fiind trase 7 focuri de armă. După un timp, autoturismul a fost reperat de un echipaj de poliție din județul Suceava, în localitatea Prelipca, dar șoferul nu s-a conformat nici de această dată semnalelor de oprire. În continuarea urmăririi, într-o intersecție, un alt vehicul a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție, producând doar avarii.

Mașina urmărită și-a continuat deplasarea, în zonă fiind direcționate forțe suplimentare, inclusiv un elicopter IGAV, aflat în misiune, într-o acțiune silvică.

VIDEO Imagini spectaculoase de la capturarea celor doi indivizi, specializați în spargeri, care au fugit de Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *