Petiție online pentru Alexandra. Oamenii cer dreptate pentru mămica care a murit după ce a născut

Petiție online pentru Alexandra, mămica de 32 de ani din județul Botoșani, care a murit după ce a născut. Dispecer la o firmă de taxi, tânăra mămică a fost condusă, miercuri, pe ultimul drum.

Acum, rudele și prietenii acesteia cer să i se facă dreptate. Aceștia acuză că aceasta ar fi murit în mâinile medicilor tocmai pentru că nu ar fi avut parte de tratament medical corespunzător. De altfel, atât Direcția de Sănătate Publică Botoșani, cât și Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani fac verificări cu privire la moartea acesteia.

Cu denumirea „Dreptate pentru Alexandra!”, sute de persoane au semnat deja petiția online AICI.

„Cerem dreptate pentru Alexandra. Vrem să nu fie mușamalizat și cazul ăsta și medicul să plătească pentru toate victimele pe care le-a făcut”, este mesajul inițiatorilor petiției.

4 thoughts on “Petiție online pentru Alexandra. Oamenii cer dreptate pentru mămica care a murit după ce a născut

  1. Legea sa-si faca datoria nu trebuie sa mai moara si alte mamici doc. trebuie sa plateasca cu anchisoarea si sa nu mai practice ca doctor,

  2. Ce mai, ca la noi la nimenea…sper sa i se faca dreptate si viata ei sa nu fie pierduta in van, autoritatile sa isi faca treaba ca pentru asta au invat scoala, facultati s.a.m.d…, cat despre doctorul/doctorita in cauza am o intrebare..”Pentru ce ai mai facut facultate? Unde ti-a fost profesia cand saraca fata chinuia, in cui? Unde?” Imi doresc ca acest asa numit doctor sa nu mai profeseze …Tu ca doctor trebuie sa anticipezi ce se poate intampla ca de asta te numesti doctor ca ai iesit de pe bancile facultatii mai destept decat noi…#DREPTATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *