FOTO Atât de trist! Alexandra, mămica din Botoșani care a murit după ce a născut, a fost condusă pe ultimul drum

Alexandra Pușcașu, mămica de 32 de ani, din județul Botoșani care a murit după ce a născut a fost condusă, miercuri, pe ultimul drum. Tânăra era dispecer la o firmă de taxi, iar la înmormântarea sa, în cimitirul din comuna Vorona, au fost zeci de taxiuri.

O mulțime de oameni, cu lacrimi în ochi, și-au luat rămas bun de la tânăra mămică. Doi copilași au rămas orfani de mamă.

O fata de 32 de ani care a iubit viata. Cu un optimism pe care nu multi dintre noi îl au, muncitoare, responsabila, un suflet de copil care a crescut un alt copil. Sentimentul de revoltă pe care îl simt nu poate fi descris în cuvinte. O fata sanatoasa, cu o sarcina dusa la termen fără probleme, ajunge la maternitate pentru naștere, de unde pleacă a doua zi, în coma, mai mult moarta decât vie spre ATI. Cum e posibil? În ce tara trăim? Sper din tot sufletul ca cei care au greșit și au băgat acest suflet în mormânt sa plătească. Au rămas în urma 2 fetite orfane, un sot distrus, o mama a cărei durere nu poate fi descrisa în cuvinte, o familie și prieteni îndoliati. As vrea sa multumesc întregii echipe de la ATI care în aceste zile au dat dovada nu doar de empatie ci și de un real profesionalism. E tare frumos ca în acest sistem mai sunt si îngeri”, spune Anca Necșanu.

VIDEO DSP Botoșani s-a autosesizat în cazul morții mămicii de 32 de ani. Adăscăliței: „O comisie va verifica toate documentele medicale și cauza decesului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *