VIDEO DSP Botoșani s-a autosesizat în cazul morții mămicii de 32 de ani. Adăscăliței: „O comisie va verifica toate documentele medicale și cauza decesului”

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani s-a autosesizat în cazul morții mămicii de 32 de ani, din Botoșani, Alexandra Pușcașu. Potrivit directorului DSP Botoșani, Monica Adăscăliței, ancheta este în desfășurare, o comisie fiind înființată pentru acest caz. Din această comisie vor face parte: un reprezentant al Centrului Universitar Iași, care va fi președintele comisiei, un reprezentant al Colegiului Medicilor, un reprezentant al Maternității, unul din partea Medicinei Legale, un inspector sanitar de la Direcția de Sănătate Publică și un alt reprezentant al DSP.

Direcția de Sănătate Publică s-a autosesizat în urma articolelor apărute în presă, zilele trecute, în cazul decesului persoanei de 32 de ani. Actualmente este o anchetă în curs de desfășurare efectuată de către Direcția de sănătate Publică. Urmează să avem această comisie care va verifica toate documentele medicale și cauza decesului”, a spus Adăscăliței.

Totodată, și Poliția a demarat o anchetă în acest caz, cercetările fiind făcute „în rem”. Alexandra Pușcașu, din Vorona, a murit după ce a născut o fetiță. Rudele spun că atât ea, cât și sarcina au fost monitorizate de medici, astfel că nu îți explică de ce a murit tânăra mămică imediat după ce a născut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *