Anchetă a Poliției în cazul mămicii de 32 de ani, din Botoșani, care a murit după ce a născut

Polițiștii au demarat o anchetă în cazul morții mămicii de 32 de ani, din Botoșani, Alexandra Pușcașu. Oamenii legii fac cercetări „în rem”. Două fetițe au rămas orfane de mamă, iar acum rudele cer dreptate, acuzând că Alexandra nu ar fi fost tratată corespunzător. Acestea nu își explică cum este posibil ca femeia să ducă o sarcină perfect normală, să meargă să nască la termen, iar după ce a dat viață a murit.

Se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă „în rem” (pe faptă). Dacă din administrarea probatoriului se vor strânge suficient date care să ne indice o persoană responsabilă de comiterea faptei, atunci cercetările se vor efectua și față de persoana respectivă. Așteptăm concluziile medico- legale care vor stabili cu exactitate cauza decesului”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Trupul neînsuflețit al Alexandrei a fost depus în satul Poiana, comuna Vorana, în casa în care a locuit alături de familia sa. Înmormântarea va avea loc miercuri la ora 11.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *