FOTO Ioana, tânăra de 27 de ani, din Botoșani, care a devenit Miss Tourism Europe

O tânără din Botoșani a reprezintat România la Miss Tourism Planet, o competiție aflată la a 25-a ediție. Ioana Dorohoi, în vârstă de 27 de ani, are o experiență de câțiva ani în modelling și la fiecare concurs de miss la care a participat s-a clasat printre primele locuri. Ioana nu a câștigat coronița de Miss Tourism Planet, dar a obținut un titlu suplimentar în cadrul concursului, respectiv Miss Tourism Europe.

Astfel, concursul Miss Tourism Europe de anul viitor va avea loc în România, urmând ca Ioana să se ocupe de organizarea acestuia. Totodată, aceasta va participa la cel mai mare film din lume, care va avea loc la Cannes.

„Sunt extraordinar de fericită, sunt entuziasmată! Nu îmi vine să cred! Este un premiu extraordinar: să ajung să merg la Cannes, la Film Festival, pe covorul roșu, e un vis devenit realitate”, ne-a spus Ioana.

Cu o înălțime de 1,76 m,  cu un bust generos: 92, o talie de viespe: 68 și șolduri de 92, tânăra din Botoșani reușește să fie o prezență frumoasă la fiecare concurs la care participă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *