FOTO O tânără din Botoșani a reprezentat România la Miss Europe. E incredibil cum își menține silueta

O tânără din Botoșani, Ioana Andreea Dorohoi, a reprezentat România la concursul Miss Europe, care a avut loc pe 29 februarie, la Viena, la Studio44, o sală de evenimente foarte cunoscută din Viena. Au fost concurente din Serbia, Croatia, Bosnia, România, Cipru și Bulgaria.

Câștigătoare a fost o tânără din Serbia, prietenă a organizatoarei, pe locul II s-a situat o tânără din Cipru, iar pe trei tot o tânără din Serbia.

Ioana nu a reușit să se claseze pe podium, dar a strălucit în ținutele de concurs. Ea ne-a dezvăluit că nu reușește să țină nicio dietă pentru că este foarte pofticioasă. Mănâncă orice, dar se plimbă foarte mult, iar mersul pe jos o ajută să aibă o siluetă de invidiat.

Nu am avut foarte mult timp să mă pregătesc, să țin o dietă anume, dar de regulă nu țin diete, mănânc cam orice, spre rușinea mea nu merg la sală, dar îmi place foarte mult să mă plimb. Sunt foarte pofticioasă și mănânc tot ce îmi place. Am vrut să nu mănânc, dar când am văzut toate bunătățile nu am putut să mă abțin”, spune Ioana, care se consideră norocoasă din acest punct de vedere.

De când a început să participe la concursuri, niciodată nu a fost văzută defilând de prieteni sau familie pentru că acestea erau la distanțe foarte mari, în Filipine, India, Egipt, dar s-a bucurat că la Viena i-a avut pe prietenii săi aproape.

Călătorește în toată lumea și și-a făcut prieteni în toată țara, dar pentru ea, acasă înseamnă doar Botoșani.

„Botoșani pentru mine mereu o să însemne acasă. Eu am crescut la țară, la bunici, am o liniște sufletească când merg acolo. Îmi plac lucrurile autentice, am crescut cu lucrurile simple și îmi plac, inclusiv oamenii simpli”, spune Ioana.

Adoră însă să vadă locuri noi, să descopere alte culturi, oameni noi. Și totul a început după ce și-a vizitat mama în Italia. A participat la un concurs de miss, pe care l-a și câștigat, și de atunci s-a axat pe concursuri de frumusețe.

Scopul său este să participe la un concurs precum Miss Univers.

Am prietene din toată lumea, în Mexic, America, Indonezia, peste tot. Am avut norocul să am prietene din clasa I pe care încă le am, dar mi-am făcut și multe noi. Le vad efectiv ca pe surorile mele, pot să le sun la orice oră, ne ajutăm reciproc. Știu că prietenia e văzută superficial în ziua de azi, dar pentru mine chiar e importantă”, spune Ioana.

FOTO O tânără din Botoșani a reprezentat România la un concurs internațional de miss

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *