Costel Șoptică, atac dur la contracandidatul său, Dan Nechifor: Vă rog frumos să vă retrageți! Nu sunteți membru PNL!

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, s-a dezlănțuit, sâmbătă, la conferința de alegeri la organizația județeană a PNL, și l-a atacat dur pe contracandidatul său, Dan Nechifor. Șoptică i-a cerut lui Nechifor să se retragă din competiție, întrucât ”nu este membru PNL”.

Domnule prefect, dacă tot clamați decență, este momentul în care să vă retrageți acum, aici, în fața membrilor liberali! O faceți?. Nu! Din acest moment o să vă spun Dan Nechifor. Punct. Și o să vă spun și de ce. Ca să afle și colegii de partid cine suteți, Dan Nechifor. Dacă scoatem, din față sintagma prefect, din punct de vedere politic nu existați, pentru că pur și simplu nu existați. Și ca să vă dovedesc acest lucru, am adus cu mine Statutul PNL, domnule prefect. Dvs. nu sunteți membru PNL, Repet dvs nu sunteți membru PNL. Și așa pentru cultura dvs. generală, o să vă citesc din statut”, ia- spus Șoptică.

Acesta a ținut să precizeze că pentru un membru PNL trebuie să existe o decizie a Biroului Permanet Local și o validare de către Biroul Permanent Județean.

Vă spun că am fost președite al BPJ până acum un sfert de oră și niciodată nu am văzut adeziunea dvs. Nu știu nici cine v-a recomandat și nici ce vă recomandă să faceți politică. (…) Nu vreau să fim remorca Sucevei, Dacă dvs vreți, votați Nechifor. Cu bune și cu rele, astă sunt: Costel Șoptică”, a fost discursul fostului liderl PNL Botoșani, care a mai vorbit de trădare și de PNL; respectiv PDL:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *