FOTO & VIDEO Premierul Florin Cîțu a ajuns la Botoșani cu Gheorghe Flutur. Ce a spus acesta despre absența liderului PNL Botoșani, Costel Șoptică!

Premierul Florin Cîțu a ajuns, vineri, la Botoșani, el fiind însoțit de liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Cîțu s-a întâlnit cu primarii liberali din județ, însă, de la întâlnire a lipsit președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, care a anunțat încă de joi, de la alegerile din organizația municipală a PNL, că nu a fost anunțat de vizita premierului.

Întrebat de ce nu este prezent la întâlnire și Șoptică, Cîțu a ezitat să dea un răspuns, spunând că el are o întâlnire administrativă cu primarii. Premierul a infirmat faptul că ar fi vorba de o ruptură în PNL, dat fiind faptul că Șoptică îl susține pe Orban

Discut cu primarii despre resursele de finanțare. Nu este o ruptură. PNL este puternic, iar după alegeri va fi și mai puternic. De fapt despre asta e vorba în aceste alegeri: definim rolul PNL pe scena politiucă în următorii ani în România”, a spus Cîțu.

Vizita are loc în contextul alegerilor interne din PNL. Cîțu se întâlnește cu liberalii din Botoșani cu o zi înainte de alegerile pentru funcția de președinte al filialei și cu două luni înainte de Congresul Național al PNL în cadrul căruia urmează să fie desemnat noul președinte al partidului. La Botoșani, Cîțu este susținut de prefectul Dan Nechifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *