FOTO! Nemulțumiri de la demolarea garajelor din Botoșani. Primarul rămâne ferm pe poziție

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, s-a întâlnit, joi, cu proprietarii garajelor din zona Primăverii, care urmează să fie demolate. Chiar dacă aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de măsura luată, edilul și-a menținut poziția privind demolarea acestor construcții și realizarea unor locuri de parcare.
Cetățenii m-au votat să fac treabă iar ceea ce am de făcut voi face! În programul meu electoral, am susținut că voi face locuri de parcare, ceea ce mă obligă să mă gândesc la toți botoșănenii. Înțeleg supărarea domniilor lor. În mod sigur și eu aș fi fost supărat! Dar, după cum le-am explicat, eu sunt primarul tuturor botoșănenilor, nu doar al celor care dețin garaje. Interesul municipalității este unul general, trebuie să ne gândim și la vecinii care nu au un loc de parcare. La nivel național există această tendință a deschiderii, tendință pe care trebuie să o aplicăm și noi la Botoșani, anume acces nediscriminatoriu. Prin demolarea acestor baterii de garaje, vom crea mai multe locuri de parcare, conform legii. Înainte de a demara acest demers, am analizat toate contractele de concesiune iar datoria mea este să reprezint toți botoșănenii”, a declarat Cosmin Andrei.
Primarul a declarat în urmă cu câteva zile că după ce vor fi intabulate terenurile de sub aceste garaje, se va trece la dezafectarea lor. În cazul în care proprietarii nu vor dezafecta benevol garajele, se va trece la demolarea lor.

2 thoughts on “FOTO! Nemulțumiri de la demolarea garajelor din Botoșani. Primarul rămâne ferm pe poziție

  1. Domnule primar,
    Demolarea garajelor nu vor genera mai multe locuri de parcare pentru ca pentru fiecare garaj demolat va rezulta un loc de parcare. Daca dumneavoastra veti dori marirea capacitatii locurilor de parcare prin defrisarea si taierea arborilor din spatele garajelor si construirea de locuri de parcare, vom notifica garda de mediu, protectia consumatorului si alte institutii ale statului. Orasul este si asa puternic sufocat de praf si de noxe, astfel prin eliminarea acestei zone de verdeata ne veti condamna pe locuitorii municipiului Botosani la boli respiratorii, cardiace, etc. Sunteti primarul tuturor botosanenilor, inclusiv a celor care nu v-au votat dar asta nu inseamna ca toti botosanenii vor veni sa parcheze pe acele locuri de parcare. Tot orasul este sufocat de noxe si praf si am dori ca sa nu ne sufocam mai mult decat este cazul.

  2. Domnule primar,
    Constructia de parcari etajate concesionate. S-ar crea noi locuri de munca, fluidizarea traficului, mai multi bani la bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *