FOTO Botoșăneanul care a produs accidentul cu șase mașini de pe Bulevard a fost condamnat la închisoare

Botoșăneanul care a produs accidentul cu șase mașini, de pe Bulevard, din iunie, anul trecut, a fost condamnat la închisoare. În vârstă de 28 de ani, Andrei Alexandru Iuria a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Suceava, la un an de închisoare cu executare pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere sub influenţa drogurilor.

Iată decizia instanței:

admite apelul declarat de inculpatul Iuria Andrei Alexandru împotriva sentinţei penale nr. 1179 din data de 02.12.2020 pronunţată de Judecătoria Botoşani în dosar nr. 6339/193/2020. Desfiinţează în parte sentinţa penală mai sus menţionată şi în rejudecare: Înlătură din sentinţa penală aplicarea art. 38 alin. 2 Cod penal, art. 39 alin. 1 lit. b Cod penal, precum şi dispoziţiile de condamnare a inculpatului şi de aplicare a pedepselor complementare şi accesorii.[…] condamnă pe inculpatul Iuria Andrei Alexandru pentru săvârsirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, […] la o pedeapsă de 1 (un) an închisoare, cu executare în regim privativ de libertate.[…] aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului de a conduce autovehicule, în accep?iunea dată acestei categorii de vehicule prin dispozitiile art. 6 pct. 6, 21, 22 ?i 321 din Ordonanta de urgentă a Guvernului nr. 195/2002, pe o perioadă de 2 ani, ce se va executa în condiţiile prevăzute de art. 68 alin. 1 lit. c Cod penal.[…] aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării dreptului de a conduce autovehicule, în acceptiunea dată acestei categorii de vehicule […] de la data rămânerii definitive a hotărârii şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei care nu sunt contrare prezentei decizii.[…] cheltuielile judiciare din apel, avansate de stat, rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 30.06.2021.”

Vă reamintim că tânărul de 28 de ani conducea cu viteză un autoturism Audi pe Bulevardul Mihai Eminescu dinspre Poliție spre Sucevei, iar în apropiere de intersecția cu strada Prieteniei a lovit un Ford din fața lui și l-a aruncat într-un VW, care circula pe contrasens. Apoi, VW a ricoșat într-un alt autoturism care era parcat.

Șase persoane au fost implicate, în accident, dintre care una a rămas încarcerată. Două dintre persoane, un șofer de pe Ford și o șoferiță de pe VW, au fost grav rănite. Șoferul era și sub influența băuturilor alcoolice.

VIDEO Accidentul înfiorător de pe Bulevard a fost filmat. Vezi momentul impactului!

Botoșăneanul care a produs accidentul cu șase victime de pe Bulevardul Mihai Eminescu a fost arestat preventiv

2 thoughts on “FOTO Botoșăneanul care a produs accidentul cu șase mașini de pe Bulevard a fost condamnat la închisoare

  1. Doar un AN?????????
    Aceasta este tara unde traim??????
    Cum sa nu ne plece tinerii din tara?
    Cel putin 10 ani pentru asa ceva.
    Ar trbui condamnat pentru tentativa de crima cu premeditare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *