O primărie din Botoșani alocă peste 3 milioane de lei pentru construcția unui nou sediu

primarie sigla generic, stiri, botosaniO primărie din județul Botoșani alocă peste trei milioane de lei pentru construcția unui nou sediu. Este vorba de Primăria comunei Corni, care a lansat o licitație pentru desemnarea unei firme de construcții care să demoleze actuala primărie și să construiască o nouă clădire.

Reprezentanții administrației locale susțin că „oportunitatea investiției este generată de necesitatea de a crea o calitate a serviciilor oferite de Primăria Comunei Corni”.

„Pe amplasament se afla două construcții C1, respectiv C2. Se propune demolarea construcției C1, din chirpici, acoperită cu tablă, care funcționează ca sediu al primăriei și care are o suprafață construită la sol de 316 mp. Se propune construirea și dotarea Sediului Primăriei Corni. Oportunitatea investiției este generată de necesitatea de a crea o calitate a serviciilor oferite de Primăria Comunei Corni. Acest proiect are ca scop îmbunătățirea vieții cetățenilor, prin misiunea pe care unitatea administrativă o îndeplinește, prin dorința de a implementa unele măsuri care sa vină în sprijinul locuitorilor săi, astfel încât să perfecționeze calitatea serviciilor oferite de administrația locală”, explică reprezentanții Primăriei Corni.

Valoarea totala estimată a lucrării este de 3.035.715. lei.

 

FOTO El este tânărul de 27 de ani din Botoșani, care a murit în accidentul de la Orășeni Deal. „Îngerii traiesc printre noi înainte de a se înălța la Ceruri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *