FOTO El este tânărul de 27 de ani din Botoșani, care a murit în accidentul de la Orășeni Deal. „Îngerii traiesc printre noi înainte de a se înălța la Ceruri”

Tânărul de 27 de ani, care a murit, miercuri, în accidentul cumplit de la Orășeni Deal, se numește Liviu Ababei. Acesta era implicat în mai multe fapte caritabile, în ultima vreme, având o sensibilitate aparte pentru copiii aflați în suferință și încerca să îi ajute în permanență.

„Îngerii traiesc printre noi înainte de a se înălța la Ceruri. Zbor lin, Alex ! Un suflet prea plin de bunătate, iubire, prea repede luat de lângă cei dragi! Dumnezeu să îți dea odihnă și lumină veșnică! Sincere condoleanțe familiei profund îndurerate!”, este mesajul plin de durere al unui cunoscut de-al său.

„O soartă nedreaptă pentru om așa bun”, spune un alt cunoscut.

Potrivit polițiștilor, un tanăr de 27 de ani, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe DJ 208 C, direcția de deplasare dinspre Vorona inspre Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe aceeasi direcție de mers.

Mașina era condusă de un bărbat de 42 de ani. Acesta nu era băut. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

VIDEO Tragedie! A murit tânărul rănit în accidentul de la Orășeni Deal. Avea doar 27 de ani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *