Câtă durere a lăsat în urma sa! Alex, botoșăneanul mort în accident, este plâns de toți cei care l-au cunoscut. „Ajutai pe toată lumea”

Liviu Alex Ababei, tânărul de 27 de ani, care a murit, miercuri, în accidentul de la Orășeni Deal, a lăsat multă durere în urma sa. Rude, prieteni, simple cunoștințe și-au manifestat regretul pe rețelele de socializare după moartea sa.

Cu toții vorbesc despre el ca fiind un tânăr bun, care sărea în ajutorul tuturor celor care erau în nevoie.

Potrivit polițiștilor, tânărul, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe DJ 208 C, direcția de deplasare dinspre Vorona inspre Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe aceeasi direcție de mers.

Mașina era condusă de un bărbat de 42 de ani. Acesta nu era băut. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cei care l-au cunoscut:

  • Dumnezeu sa te ierte frate,  zic frate, pentru ca, chiar mi-ai fost ca unul. Ai fost un băiat cu un suflet mare și frumos, ajutai pe toată lumea și chiar când nu puteai sau nu aveai pentru tine… cine te-a cunoscut, știe ce suflet bun aveai. Drum lin prieten drag, îmi vei rămâne mereu în inimă
  • Odihnă veșnică printre îngeri om bun! Dumnezeu să te ierte și să te aibe în pază!
  • Îngerii traiesc printre noi înainte de a se înălța la Ceruri.
    Zbor lin, Alex ! Un suflet prea plin de bunătate, iubire, prea repede luat de lângă cei dragi!

    Dumnezeu să îți dea odihnă și lumină veșnică! Sincere condoleanțe familiei profund îndurerate!

  • Ingerii nu mor. Ei se muta in ceruri pentru a avea grija de sufletele celor ramasi. Condoleante familiei.
  • Doamne, cat de trist, imi pare tare rau pentru pierderea suferita…sincere condoleante, Daniel! Dumnezeu sa-l ierte pe Alex!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *