Stâlpi și copaci doborâți de furtuna de la Botoșani. Pompierii au intervenit

Pompierii militari și voluntari au fost solicitați să intervină, miercuri, între orele 15.16 – 15.49, în șase situații de urgență generate de vântul puternic. În Cervicești (comuna Mihai Eminescu), Zăicești (comuna Bălușeni) și pe strada 1 Decembrie din municipiul Botoșani s-a acționat pentru înlăturarea unor arbori doborâti de vânt, căzuți pe partea carosabilă.

La Viișoara Mare (Viișoara), vântul a rupt un fir electric, intervenția fiind asigurată de furnizorul de energie electrică, iar La Havârna doi stâlpi de telefonie au fost doborâti la pământ de vântul puternic.

La Ungureni, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un transformator electric.

În urma avertizării nowcasting de Cod Roșu nu s-au înregistrat apeluri din partea cetățenilor. Județul Botoşani rămâne sub avertizare meteorologică tip cod portocaliu de furtună până mâine dimineață, la ora 06.00.

 

FOTO El este tânărul de 27 de ani din Botoșani, care a murit în accidentul de la Orășeni Deal. „Îngerii traiesc printre noi înainte de a se înălța la Ceruri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *