Bărbat mort după ce a fost lovit cu pumnul în față pe Pietonalul Transilvaniei din Botoșani. Agresorul, arestat preventiv

Un bărbat de 41 de ani a fost arestat preventiv, după ce ar fi ucis o altă persoană. Ionuț Străchinariu a primit, marți, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația săvârșirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce a lovit cu pumnul în față un alt bărbat.

Incidentul s-a produs pe 3 iunie pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani. Atunci, agresorul, Ionuț Străchinariu, s-a întâlnit cu victima sa pe Pietonalul Transilvaniei și ar fi avut cu aceasta un conflict spontan. I-a tras un pumn puternic în față, iar în cădere botoșăneanul lovit ar fi dat cu capul de beton.

Victima de 59 de ani a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, iar de aici a fost transferată la Clinica de Neurochirurgie din Iași.

Ulterior, pe 25 iunie, la aproape trei săptămâni de la incident, victima a decedat în spital la Iași

În aceste condiții, agresorul a fost reținut de polițiști, iar apoi magistrații Tribunalului Botoșani au emis mandat de arestare preventivă pe numele său.

 

VIDEO Doi oameni de afaceri din Botoșani condamnați pentru trafic internațional de droguri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *