Toți cei patru parlamentari de la PSD Botoșani au votat astăzi pentru eliberarea României de sub jugul social al austerității naționale!

Fără guvernul Cîțu la conducerea țării! România trebuie să scape cât mai repede de Guvernul Cîțu pentru a nu intra sub jugul social al austerității severe la fel ca în perioada PDL din 2010.

„Am dat un vot pentru ca actualul guvern al Dreptei să plece pentru eșecurile și minciunile pe bandă rulantă cu investițiile în dezvoltarea comunităților locale, cu majorările de alocații și pensii, cu programele de sprijin pentru antreprenorii și fermierii noștri! Toți parlamentarii care au stat în bănci sau au votat pentru rămânerea la guvernare a lui Cîțu, Barna, Cioloș și Hunor sunt părtași la toate nenorocirile care au lovit și vor lovi România, de la înghețarea veniturilor și investițiilor locale până la scumpirea teribilă a nivelului de trai prin creșterile explozive de prețuri la alimente, utilități și combustibil. Nu ne lăsăm până nu vom trimite această Coaliție a austerității și nesimțirii în negura istoriei!”, au transmis parlamentarii PSD Botoșani.

Partidul Social Democrat a făcut toate eforturile pentru a determina colaborarea și dialogul politic în interesul României. Atunci când miza este interesul național, toate partidele au obligația de a sta la aceeași masă și de a veni cu toată expertiza și priceperea lor pentru a construi un plan național bun pentru România.

Românii s-au săturat să fie conduși de cel mai sinistru guvern pe care l-a avut România din 1990 și până în prezent, guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR!

România merită să aibă un Executiv capabil să fructifice extraordinarele oportunități de finanțare europeană actuale și să asigure nu doar dezvoltare și sustenabilitate economică, ci și bunăstare socială.

PSD are această capacitate, are oameni bine pregătiți, știe și a dovedit cum să guverneze în interesul tuturor românilor!

Sursa: comunicat PSD

 

One thought on “Toți cei patru parlamentari de la PSD Botoșani au votat astăzi pentru eliberarea României de sub jugul social al austerității naționale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *