Motivul pentru care prefectul Dan Nechifor a decis să candideze pentru șefia PNL Botoșani. „Trebuie să terminăm odată cu împărțirea în PNL-iști si PDL-iști”

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, care și-a depus candidatura pentru șefia PNL Botoșani, susține că a luat această decizie pentru a se pune în slujba Partidului Național Liberal și a cetățenilor care au votat acest partid.

El a precizat, printr-un comunicat de presă, că vrea o organizație politică a PNL unită la Botoșani, și nu împărțită în PNL-iști și PDL-iști deoarece „ s-a văzut în patru rânduri de alegeri că această împărțire nu aduce decât deservicii partidului și implicit votanților”.

Sunt întrebat tot mai des cum mă voi poziționa la viitoarele alegeri din PNL. Răspunsul este simplu: mă voi poziționa și voi vota pentru un PNL unit, puternic, care să facă ce promite și, prin deciziile pe care le ia, să vină în folosul oamenilor. Trebuie să terminăm odată cu împărțirea în PNL-iști si PDL-iști. S-a văzut în patru rânduri de alegeri că această împărțire nu aduce decât deservicii partidului și implicit votanților.

Voi candida pentru funcția de președinte, dar nu pe lista cuiva. Vreau un PNL unit și puternic iar pentru asta trebuie să se termine odată cu grupurile și interesele. Sunt căutat, sunat, provocat la discuții despre cine și pe cine susține. Eu răspund acum că voi susține doar Partidul Național Liberal și, prin funcția la care candidez, vreau să mă pun în slujba lui și a cetățenilor care ne-au votat. Eu sprijin un principiu, acela al transparenței și al respectării legii. În rest, toate jocurile de culise îmi sunt străine și anunț de la bun început că nu voi participa la ele. Cel mai bun trebuie să câștige și sper să mă bucur de o cât mai corectă colaborare de pe funcția pe care o voi obține după alegeri.” , a spus  Dan Nechifor.

La alegerile interne, el îl va avea contracandidat pentru funcția de președinte al organizației PNL Botoșani pe actualul lider Costel Șoptică. Nechifor se bucură de sprijinul deputatului Cristian Achiței, cel care va candida pentru o funcție de prim-vicepreședinte în cadrul organizației.

2 thoughts on “Motivul pentru care prefectul Dan Nechifor a decis să candideze pentru șefia PNL Botoșani. „Trebuie să terminăm odată cu împărțirea în PNL-iști si PDL-iști”

  1. Ei, iaca de ce nu citesc eu site-ul vostru. Pentru ca, desi nu am cuvinte injurioase, nu publicati ce am spus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *