„Bombă” în PNL! Cristian Achiței se retrage din cursa pentru șefia filialei din Botoșani. Vezi pe cine susține!

„Bombă” în PNL Botoșani! Cristian Achiței se retrage din cursa pentru șefia filialei. Deputatul îl va susține însă, pentru această funcție, pe prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor.
Achiței va candida, însă, pentru funcția de prim- vicepreședinte al PNL Botoșani, pentru care își arătase, până acum, interesul prefectul.

Dan Nechifor și-a depus, duminică, candidatura pentru șefia organizației, avându-l drept contracandidat pe actualul lider PNL, Costel Șoptică.

La începutul acestei luni, Achiței anunțase că va candida pentru șefia PNL Botoșani, fiind dezamăgit de lipsa de performanță a organizației din Botoșani sub conducerea lui Costel Șoptică.

„Am decis să îmi depun candidatura pentru președinția organizației municipale PNL Botoșani, unde este nevoie de multă muncă în echipă pentru a reveni la un nivel foarte bun de performanță electorală și administrativă. De asemenea, mi-am depus candidatura și pentru o poziție de prim-vicepreședinte în biroul politic județean al filialei PNL Botoșani. Salut candidatura prefectului Dan Nechifor la funcția de președinte al PNL Botoșani. Am convingerea că noua echipă de conducere care va rezulta în urma alegerilor interne de săptămâna viitoare la nivelul municipiului și județului Botoșani va avea forța de a transforma Partidul Național Liberal într-o echipă redutabilă”, a spus Achiței.

 

One thought on “„Bombă” în PNL! Cristian Achiței se retrage din cursa pentru șefia filialei din Botoșani. Vezi pe cine susține!

  1. Toti acesti candidati au fost testati pe diferite functii pe care le–au ocupat anterior : deputat, vicepresedinte, prefect, viceprimar etc. Rezultatele lor au fost slabe. La PNL ca si la PSD, USR, ALDE este o seceta de oameni capabili si onesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *