Un jucător de la FC Botoșani a ajuns la Academica Clinceni

Academica Clinceni şi-a asigurat serviciile apărătorului Marcel Holzmann (30 de ani), ultima oară la FC Botoşani. Holzmann s-a format la academia celor de la Red Bull Salzburg, ajungând şi la echipa a doua a lui Bayern Munchen. A jucat apoi în campionatul Austriei, la Lustenau, St. Polten și Admira Wacker, după care a ajuns la FC Botoșani. Acum, e pregătit pentru aventura de la Clinceni.

Clinceni l-a transferat pe Marcel Holzmann

„Sunt fericit că am semnat cu Academica Clinceni. Motivele pentru care am ales să vin la Clinceni sunt evidente. Toată lumea a văzut performanța din sezonul precedent. A fost un rezultat extraordinar, locul 5. Iar când am primit oferta nu am stat pe gânduri.

Pentru mine a fost simplu să iau această decizie. Îmi place modul în care echipa s-a exprimat pe teren sezonul trecut. Îmi place mult stilul în care lucrează antrenorul. Am urmărit evoluția echipei și mi-a lăsat impresia că există și un grup foarte unit aici, la Clinceni, o familie.

Pentru sezonul care urmează îmi doresc să fiu sănătos și să ajut cât de mult echipa prin evoluția mea. Cred mult în acest proiect. Avem mulți jucători cu calitate în echipă. Jucători tineri și jucători cu multă experiență și, bineînțeles, un antrenor tânăr foarte bun, care vrea să jucăm fotbal. Sunt convins că vom putea repeta perfomanța din sezonul precedent”, a declarat noul jucător al Academicii Clinceni.

Sursa> gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com