Detalii cutremurătoare despre tânărul din Botoșani mort în Germania. Și-a găsit sfârșitul chiar sub ochii celei cu care urma să se căsătorească

Bogdan Bostan, tânărul de 25 de ani, din Botoșani, care a murit la scăldat în Germania, zilele trecute, s-a stins din viață chiar sub ochii celei cu care urma să se căsătorească. Tânărul care plecase la muncă a murit înainte de a-și îndeplini cel mai mare vis: acela de a avea propria familie. Acum iubita sa este în stare de șoc, mai ales că acesta s-a stins sub privirea sa.

„Cele mai frumoase clipe din viața mea le-am trăit langa tine ..Tu m-ai învățat să traiesc, tu mai învățat să iubesc.. Și acum mai părăsit te-ai dus printre îngeri.. Ultimele tale cuvinte pe care mi le-ai spus au fost „te iubesc, mâncăm când ies din apă” si te-ai dus să înoți și nu ai mai ieșit .. Puiul meu, dragostea mea, îmi spuneai ca nu o să ma lași și că o să facem nuntă și o să mă aștepți la altar și că o să avem un baiețel de ce ai plecat de ce te-ai dus dintre noi de ce m-ai lăsat singură cu povara asta … Dragostea mea dacă mă auzi de sus din cer da-mi putere și fii lângă mine că intr-o zi voi fi și eu sus lângă tine să mă iubești așa cum mi-ai promis”, a spus tânăra.

Acum, familia încearcă să strângă bani, dar nu pentru nuntă, ci pentru a-l aduce în ţară şi a-l înmormânta creştineşte.

„Nu sunt pe lumea asta cuvinte pentru a alina durerea părinților lui Bogdan Bostan, a familiei, iubitei, prietenilor la plecarea lui atât de fulgerătoare la numai 25 de ani, în ape tulburi… Peste povara asta grea, e pierderii, se adună și povara repatrierii din Germania. Deloc ieftină. Cel puțin 2.500-3.000 de Euro, din ce știu. Hai să punem mână de la mână, fiecare cât poate, să sprijinim familia (Ghiță Bostan) din Draguseni, jud Botoșani, în aceste momente grele. Nu doar repatrierea costă, mai sunt și alte rânduieli de făcut, tot cu bani…În sat, la magazinul Viorelei Mihalache (zona Mihădean), e o urnă de donații. Puneți/trimiteți acolo cât vă lasă inima, vă rog. Ban pe ban se adună și Bogdan își va putea dormi somnul în pământul pe care a crescut, aproape de părinții săi îndurerați… Cei care vor sa doneze pot sa depună în contul RO14CECEC001946355629411 titular Bostan Bianca. Dumnezeu să-l aibă în pază și condoleanțe familiei!”, este mesajul postat de o prietenă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *