Licitație de 12,4 milioane de lei pentru construcția a trei blocuri de locuințe sociale într-un oraș din Botoșani

Primăria orașului Ștefănești va organiza, pe 14 iulie, o licitație pentru stabilirea firmei de construcții care va ridica trei blocuri de locuințe sociale. Investiția se ridică la 12,4 milioane de lei și se realizează din fonduri guvernamentale.

Contractul care urmează a fi semnat cu câștigătorul licitației prevede că proiectarea locurilor are loc în termen de o lună de la data semnări, iar lucrările vor fi finalizate în termen de 36 de luni, adică în trei ani.

Sunt propuse un numar total de 48 de apartamente distribuite în trei tronsoane identice. Blocurile vor avea parter și trei etaje și vor dispune de trei apartamente cu o cameră și 45 de apartamente cu două camere.

Vor fi construite, de asemenea, alei carosabile pe o suprafață de 748,75 mp, alei pietonale pe o suprafață de 278,00 mp, trotuare perimetrale pe 241.52 mp, parcări pe 475 mp, dar și 4.345,4 mp de spații verzi.

 

 

Un tânăr din Botoșani și-a construit o mini-căsuță de doar 21 de mp departe de agitația orașului. „Nu e mare, pentru că nu am avut fonduri suficiente să cumpăr tot dealul”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *