Un atacant care a jucat la naționala de tineret a Belgiei a semnat cu FC Botoșani

Un atacant care a jucat la naționala de tineret a Belgiei a semnat cu FC Botoșani. Este vorba despre belgianul Fred Maecky Ngombo. Atacantul născut la Liege în Belgia s-a înțeles cu FC Botoșani și va evolua timp de doi ani pentru gruparea roș-alb-albaștră.

Venit liber de contract, Fred are o partidă jucată la naționala de tineret a Belgiei, iar cluburile precedente au fost ?? ?????????? (Algeria), ?? ????? ?????? (Olanda), ?????? și ???? (Italia), ???? ?? (Olanda), ?. ??̈???????? (Germania).

FC Botoșani a anunțat și transferul atacantului Petar Petkovski (24 de ani), din Macedonia de Nord, care a jucat ultima oară la Rabotnicki. Petkovski, fost internațional U21 al Macedoniei de Nord, a evoluat până acum doar în țara natală, la Vardar Skopje și Rabotnicki. În ultimul sezon, a fost folosit în 18 partide și a reușit doar două goluri și două pase decisive.

La echipa de seniori a lui Vardar Skopje, atacantul a jucat în 48 de meciuri și a marcat 4 goluri în perioada 2015-2018, reușind să câștige de trei ori titlul de campion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *