FC Botoșani i-a găsit înlocuitor golgheterului Hamidou Keyta! Anunțul făcut de conducerea echipei

FC Botoșani a anunțat transferul atacantului Petar Petkovski (24 de ani), din Macedonia de Nord, care a jucat ultima oară la Rabotnicki. Petkovski, fost internațional U21 al Macedoniei de Nord, a evoluat până acum doar în țara natală, la Vardar Skopje și Rabotnicki. În ultimul sezon, a fost folosit în 18 partide și a reușit doar două goluri și două pase decisive.

La echipa de seniori a lui Vardar Skopje, atacantul a jucat în 48 de meciuri și a marcat 4 goluri în perioada 2015-2018, reușind să câștige de trei ori titlul de campion.

Cel mai bun sezon al lui Petkovski a fost 2018/2019, la Rabotnicki, când a marcat 12 goluri și a oferit 9 pase decisive, bifând una dintre reușite și în preliminariile Europa League.

Petkovski joacă pe aceeași poziție, extremă stânga sau atacant, ca Hamidou Keyta, golgheterul lui FC Botoșani din sezonul trecut, care a marcat 14 goluri și a părăsit clubul moldovean în această vară.

În această vară, FC Botoșani a pierdut patru jucători importanți. Jonathan Rodriguez, căpitanul echipei, a semnat cu CFR Cluj, Stefan Ashkovski a ajuns la Sepsi, Youssef Toutouh și-a reziliat contractul, în timp ce Hamidou Keyta, golgheterul formației lui Marius Croitoru în ultimul sezon, și-a încheiat angajamentul.

În schimb, moldovenii i-au mai transferat pe mijlocașul central belgian Martin Remacle (24 de ani), care a jucat ultima oară la FC Voluntari și pe fundașul stânga Andrei Dragu (21 de ani), de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. De asemenea, au revenit din împrumut portarul Ianoș Brânză (22 de ani) și fundașul dreapta Bryan Mendoza (28 de ani), de la Poli Iași, respectiv Comuna Recea.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *