VIDEO Atât de emoționant! O profesoară din Botoșani a avut parte de o surpriză inedită din partea elevilor săi

O profesoară de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din Botoșani a avut parte de o surpriză inedită din partea elevilor săi, la final de an școlar. Dana Simion a fost așteptată în sala de clasă cu flori de toți elevii, care au îmbrățișat-o și i-au transmis gândurile lor bune și mulțumiri pentru tot ce a făcut pentru ei de-a lungul anilor.

Vizibil emoționată, Dana Simion a fost încântată de gestul copiilor cu atât mai mult cu cât au organizat totul singuri, fără ajutorul părinților. O profesoară, care a fost complice al copiilor, a filmat totul.

„Momentul acela în care copiii pe care i-ai crescut cu iubire 5 ani reușesc să te surprindă și să îți mângâie sufletul spunându-ți „mamă”… Vii cu gândul la surprizele pe care le pregătești pentru ei și când deschizi ușa clasei… SURPRIZĂ!!  (Am aflat că momentul a fost pregătit 100% de ei, fără ajutorul părinților.) Mulțumesc colegei de la clasa vecină care a fost pe fază și a înregistrat momentul! Clipe și sentimente pe care nu le voi putea uita…Astăzi am simțit că ceea ce am dăruit s-a întors in inima mea de 30 de ori. Mulțumesc, scumpii mei copii!”, a fost mesajul transmis de Dana Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *