Un polițist maratonist va traversa Botoșaniul în campania „Turul României în pași de alergare”. Vrea să strângă fonduri pentru copiii polițiștilor morți din cauza COVID-19

Un fost polițist vine la Botoșani pentru promovarea campaniei  „Turul României în pași de alergare”. Este vorba despre Dănuț Cernat care face turul României alergând pentru a strânge fonduri pentru copiii poliţiştilor decedaţi după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2. Campania este inițiată de Corpul Naţional al Poliţiştilor.

Duminică, acesta a ajuns la Vaslui și urmează Iași, Botoșani, Suceava și Maramureș.

„Am fost și eu polițist și simt că încă fac parte din această mare familie și că este necesar să vin în sprijinul copiilor care trec print-o traumă atât de mare. Vă mulțumesc pentru primire și mulțumesc celor trei colegi care mă vor susține pe traseul din județul Tulcea”, a spus maratonistul Dănuț Cernat.

Cernat a fost trecut în rezervă anul trecut. El a fost campion naţional de maraton şi a participat la mai multe ediţii ale campionatelor mondiale şi europene de maraton pentru poliţişti, la Jocurile Olimpice ale poliţiştilor şi pompierilor.

FOTO Paradă de mașini retro la Botoșani. A VI-a ediție a raliului „Moldova Classic Rally”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *