Trist! Femeia de 100 de ani, din Botoșani, care a vândut flori pentru a-și ține copiii la facultate, s-a stins din viață

Femeia din Botoșani, care în urmă cu o lună a fost sărbătorită de Primăria Botoșani, la împlinirea a 100 de ani, s-a stins din viață. Silviea Petrușcă Nicolau, femeia care și-a purtat copiii la facultate, din vânzarea de flori, a murit joi. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, chiar de rudele acesteia.

Luna trecută, la împlinirea a 100 de ani, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, o felicita pe aceasta de ziua sa, oferindu-i un mare buchet de flori, o diplomă.

„Am avut onoarea să particip la un eveniment, pe cât de frumos, pe atât de emoționant. Azi am fost la doamna Silviea în vizită, o doamnă care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani! Povestea dumneaei m-a impresionat. Prin câte momente dificile a trecut, câte clipe de fericire a trăit! Cât de multe amintiri! Și-a pierdut mama la 2 ani, a fost nevoită să plece în refugiu în Oltenia, a divorțat de soț și a preluat custodia celor doi copii. A vândut flori pentru a-și putea ține copiii în facultate! Toate acestea sunt doar o mică parte din viața doamnei Silviea Petrușcă – Nicolau. Nu pot decât să mă înclin în fața acestei minunate doamne, care impune respect doar prin simpla prezență! La mulți ani și multă sănătate”, a spus atunci primarul Cosmin Andrei.

FOTO Emoționant! O femeie din Botoșani, sărbătorită la împlinirea a 100 de ani. „A vândut flori pentru a-și putea ține copiii la facultate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *