FOTO Emoționant! O femeie din Botoșani, sărbătorită la împlinirea a 100 de ani. „A vândut flori pentru a-și putea ține copiii la facultate”

O femeie din Botoșani, care a împlinit onorabila vârstă de 100 de ani, a fost sărbătorită de Primăria Botoșani. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, i-a oferit doameni Silviea Petrușcă- Nicolau un mare buchet de flori, o diplomă și a felicitat-o alături familia acesteia.

„Am avut onoarea să particip la un eveniment, pe cât de frumos, pe atât de emoționant. Azi am fost la doamna Silviea în vizită, o doamnă care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani! Povestea dumneaei m-a impresionat. Prin câte momente dificile a trecut, câte clipe de fericire a trăit! Cât de multe amintiri! Și-a pierdut mama la 2 ani, a fost nevoită să plece în refugiu în Oltenia, a divorțat de soț și a preluat custodia celor doi copii. A vândut flori pentru a-și putea ține copiii în facultate! Toate acestea sunt doar o mică parte din viața doamnei Silviea Petrușcă – Nicolau. Nu pot decât să mă înclin în fața acestei minunate doamne, care impune respect doar prin simpla prezență! La mulți ani și multă sănătate”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *