Medic șef nou la o secție a Spitalului Județean ”Mavromati”. Despre cine este vorba!

Șef nou la o secție a Spitalului Județean ”Mavromati”. Este vorba de medicul Iulian Preda, care a fost numit şeful Secţiei de chirurgie generală din cadrul unității spitalicești.

Numirea acestuia a fost făcută de către conducerea unităţii sanitare, după ce fostul şef interimar, chirurgul Constantin Pleşca şi-a înaintat demisia, începând cu data de 10 iunie.

Medicul Iulian Preda a fost cel care a coordonat măsurile anti COVID în spitalele din Botoșani.

 

2 thoughts on “Medic șef nou la o secție a Spitalului Județean ”Mavromati”. Despre cine este vorba!

  1. Hai sa vedem daca se schimba ceva la spitalul din Botosani in care lucreaza medicii care doar cu bani in plic lucreaza! Varul meu a facur Accident vascular in fata spitalului si dna doctor a cerut incat mita si apoi a avut grija de el! Murim cu zile! Nu avem bani de pe o zi ps alta si ne imprumutam ca sa dam bani la medici care oricum sunt platiti din banii de la stat la care tot noi oamenii de rand cotizam. Nu mai cereti mita domnilor doctori! Suntem vai de noi……

  2. Cei mai avari medici la spitalul din BT. Pun diagnostice gresite. Asteapta “atentii” de la pacienti. Asistentele sunt atat de arogante si se comporta urat cu oamenii bolnavi. O sa scriu asta pana cineva o sa citeasca si o sa ia masuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *