FOTO Au început lucrările de modernizare a drumului Botoșani- Târgu Frumos

Constructorul care a câștigat licitația pentru modenrnizarea drumului național DN 28B Târgu Frumos- Botoșani a început lucrările. Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL (fosta Aqua Parc SRL) Neamț a demarat lucrările de la Târgu Frumos, decapând asfaltul pe un sens de mers. Drumul în șantier a fost fotografiat, luni, de un botoșănean, iar fotogratiile au fost postate pe Facebook.

Firma nemțeană are la dispoziție 24 de luni pentru a finaliza cei 71,5 kilometri de drum dintre Târgu Frumos și Botoșani.

CNAIR SA a semnat, în luna mai a anului trecut, contractul de “Proiectare și execuție DN 28B Târgu Frumos – Botoșani”. Operatorul economic care va realiza execuția contractului de lucrări  este Asocierea S.C. AQUA PARC S.R.L. – S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. – VAHOSTAV – SK a.s. – TRAMECO S.A.

Valoarea contractului este de 267.309.612,02 Lei, fără TVA,

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este:

  • 5 luni Perioada de Proiectare care include aprobarea de către Beneficiar a Proiectului Tehnic și a Detaliilor de Execuție, precum și obținerea Autorizației de Construire
  • 24 luni Perioada de Execuție care începe de la momentul finalizării perioadei de proiectare și obținerii Autorizației de Construire.

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de Asocierea declarată câștigătoare este de 96 luni.

Perioada de garanție începe de la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție la Terminarea Lucrărilor și se termină la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție Finală.

 

Sens giratoriu amenajat pe drumul Botoșani- Târgu Frumos. Constructor: Ne-am aprovizionat cu aproximativ 167.000 de tone de materiale de balastieră și de carieră

 

One thought on “FOTO Au început lucrările de modernizare a drumului Botoșani- Târgu Frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *