Femeie prinsă cu țigări de contrabandă în piață. Jandarmii botoșăneni i-au făcut dosar penal

Acțiunea jandarmilor botoșăneni pe linia combaterii comerțului ilegal cu produse accizabile, executată sâmbătă dimineață în Piața Centrală din municipiul Dorohoi, s-a finalizat cu întocmirea actelor de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de contrabandă, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.
Potrivit acestuia, o femeie a fost depistată în timp ce se aproviziona cu ,,marfă” dintr-o mașină parcată în zona pieței, în urma controlului acesteia fiind ridicate în vederea confiscării 133 de pachete de țigări de proveniență Ucraina și Republica Moldova.
Actele procedurale întocmite de jandarmi vor fi înaintate, în vederea continuării cercetărilor, către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, împreună cu țigările de contrabandă găsite la controlul autovehiculului”, a precizat Izotov.

One thought on “Femeie prinsă cu țigări de contrabandă în piață. Jandarmii botoșăneni i-au făcut dosar penal

  1. Era BT08YWJ sau BT15ANM? Astea sunt masinile care aprovizioneaza de la depozitele din strada Maramures numarul 8 si AdVice shop din strada Marchian-langa agentia Venus din Botosani. Laurentiu are stocuri suficiente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *