Rețeaua de supermarketuri Ovisim din Botoșani a înregistrat, anul trecut, o creștere semnificativă a vânzărilor și a profitului

Supermarket, stiri, botosaniRețeaua de supermarketuri și marketuri Ovisim din Botoșani a înregistrat, anul trecut, o creștere semnificativă a cifrei de afaceri față de anul precedent. Societatea fondată de Emil Huțu, Ovisim Impex SRL, a avut, în 2020, vânzări de 138,7 milioane de lei, ceea ce reprezintă aproape 30 de milioane de euro.

Vânzările acestei firme au crescut cu peste 20 de milioane de lei față de 2019, în ciuda pandemiei de COVID-19 care a afectat populația. Profitul a crescut și el semnificativ în 2020, ajungând la nouă milioane de lei, față de doar șase milioane în 2019.

Ovisim are 12 magazine doar în municipiul Botoșani, însă a început să se extindă și în județ.

Recent, afacerea Ovisim a fost extinsă în orașul Ștefănești, însă modul de preluare a terenului de la Primăria Ștefănești a făcut obiectul uei anchete penale desfășurate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni.

 

Oficial! Anchetă penală la Primăria Ștefănești pentru infracțiunea de deturnare a licitațiilor publice

2 thoughts on “Rețeaua de supermarketuri Ovisim din Botoșani a înregistrat, anul trecut, o creștere semnificativă a vânzărilor și a profitului

  1. Perfect adevarat, dar de calitatea produselor de ce nu vorbim ? De ce oare patroana de la Ovisim mege mereu sa-si faca cumparaturile in marile lanturi de supermatketuri ?

  2. Încasări și profit pentru patroni. Am lucrat la Ovisim aproape doi ani și am fost plătită cu minimul pe economie. Înainte sa închei contractul cu ei am avut parte de o majorare a salariului cu 50 lei peste minimul pe economie. Sunt o persoana care nu ma feresc de munca dar am plecat de la ei din cauza programului de lucru. Nu se respectau numărul de zile libere libere pe luna. Când m-am angajat aveam parte de 4 zile libere pe luna apoi 6, chiar dacă in contract este scris altceva. Lucram și câte 15 zile fără a avea parte de o zi liberă. Am lucrat și câte trei săptămâni consecutiv duminica (program de la 08:00-18:00). Cel mai obositor era sfârșitul de săptămâna. Sâmbătă program după-amiaza (8 ore), duminica toată ziua (10 ore) iar luni dimineața (8 ore). La Paști sau la Craciun primele doua zile libere nu erau de la stat erau ale nostre (din cele 4-6 zile libere pe pună). Zilele libere păreau a fi împărțite aleatoriu, destul de rar dacă eram norocoasa aveam liber doua zile la rând, nu puteai sa îți plănuiești o ieșire la mare sau la munte pentru un weekend. După ce am demisionat am lucrat o perioada in străinătate. Acum m-am stabilit in țara, lucrez la Lidl Botosani unde beneficiez de un program fix, numărul de zile libere legale și un salariu atrăgător la care nu ma așteptăm când am depus CV (ați scris și voi in alte articole despre salariul de la LIDL/Kaufland). Am plecat cu capul sus de la Ovisim. Am avut colegi care pleacă capul de teama sa nu fie dați afara din cauza ca în oraș îți găsești foarte greu de lucru. Colegele acceptau tot chiar dacă ce se întâmpla acolo este ascuns sub preș. De când am plecat poate s-a mai schimbat ceva dar nu cred. Puteți scrie și un articoldaca doriți. Va mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *