Primarul din Ștefănești reacționează după perchezițiile de la Primărie. Vezi declarațiile lui Florin Buțura!

Primarul din Ștefănești, Florin Buțura, a reacționat după perchezițiile pe care procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni le-au făcut, miercuri, la sediul Primăriei.

El a scris că plângerile la Parchet au fost făcute de reprezentantul unei firme, care este în concurență cu cea care a câștigat licitația pentru concesionarea unei parcări aflate în proprietatea orașului Ștefănești. 

Cei care au orchestrat toată această poveste și au lansat plângeri penale gratuite, neîntemeiate, la adresa angajaților Primăriei (plângeri absolut nejustificate înaintate DNA-ului, înflorite ingenios cu speculații lipsite de orice logică și de orice bază reală) sunt: reprezentantul SC Emy Junior (Neamțu Marcel ) și interpușii lui. Motivul nu mai e un secret pentru nimeni: concurența. Când ajungi să faci mai mult decât ceilalţi într-un domeniu oarecare, eşti întotdeauna suspectat. Ţi se cer din ce în ce mai multe probe că ai avut dreptate. Va veni și momentul adevărului! Nu vă grăbiți și nu picați în manipularea asta vomitoasă! Vă asigur că toate documentele vor confirma ce am spus”, a scris Buțura pe contul de Facebook.

 

FOTO & VIDEO Descindere cu mascații la o primărie din Botoșani! Procurorii au ridicat mai multe documente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *