FOTO! Noi percheziții la Botoșani. Ce au căutat mascații în mai multe locuințe

În perioada 10-11 iunie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locații de pe raza municipiului Botoșani și a județului Suceava, aparținând unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări, informează Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Potrivit sursei citate, în urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 17.000 de pachete de țigarete de diferite mărci de proveniență străină și peste 300 de litri de alcool pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente de proveniență și cunoșteau faptul că provin din activități de contrabandă.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca în funcție de rezultate  să se dispună măsuri legale”, se mai arată în informarea IPJ Botoșani.

Activitățile au fost desfășurate în colaborare cu lucrători din cadrul I.J.J. Botoșani și S.A.S. Suceava, și s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al lucrătorilor din cadrul Biroului de Operațiuni Speciale Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com