FOTO & VIDEO Botoșăneancă înșelată prin metoda ”șmen”. Percheziții cu mascații la trei locuințe; o femeie a fost dusă la poliție

Percheziții la locuințele unor infractori din județul Neamț, bănuiță că ar fi înșelat o femeie din Botoșani prin metoda ”șmen”. Joi, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”șmen”, de pe raza municipiului Roman din județul Neamț, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Fapta a fost comisă pe raza municipiului Botoșani, la data de 26 mai 2021, în dauna unei femei de 53 de ani din comuna Corni.

În urma desfășurării activităților la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care interesează cauza, constând în bani, telefoane mobile, cartele telefonice. De asemenea, o femeie de 41 de ani, bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliției în baza unui mandat de aducere”, a precizat Nenișcu

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dipuse măsuri.

Potrovit sursei citate, activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Botoșani și a polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Roman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com