FOTO & VIDEO Nouă persoane implicate în carambolul de la Hudum. Șoferița care a produs accidentul are 31 de ani

Nouă persoane, dintre care și un copil de 6 ani, au fost implicate în carambolul cu cinci mașini produs, joi seară, la Hudum. Dintre acestea, șapte au ajuns la spital, iar două au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

Șoferița care a produs accidentul are 31 de ani. Primul autoturism pe care aceasta l-a lovit cu BMW-ul este Skoda, o mașină la volanul căreia se afla o șoferiță începătoare, în vârstă de 18 ani.

Accidentul s-a produs după ce o șoferiță, aflată la volanul unui BMW, care circula dinspre Botoșani spre Hudum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit patru mașini care circulau regulamentar, din sens opus. Autoturismele lovite sunt:Skoda, BMW, Audi și Dacia.

„În urma impactului, șapte persoane au suferit leziuni și au fost transportate la spital, dintre care un minor. Toți conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cecetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. La această oră se efectuează cercetarea la fața locului, traficul fiind deviat prin parcul de agrement Cornișa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Este al doilea accident grav care a avut loc, joi, în județul Botoșani după cel de la Roșiori, în care două femei au fost rănite.

La Roșiori, două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a răsturnat

Două femei, de 70 și 29 de ani, au fost rănite și transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Mavromati după accidentul de la Roșiori.Un autoturism Opel, condus de un bărbat de 70 de ani, circula dinspre Costești spre Roșiori, iar la intersecția cu drumul național Botoșani- Săveni, nu a acordat prioritate unui VW, cele două mașini ciocnindu-se. O femeie din Opel, de 70 de ani, cea care a rămas încarcerată, și una din VW (șoferița) au fost rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *