O firma de servicii funerare din sectorul 4 te degreveaza de sarcinile birocratice ale inmormantarii!

Apasarea resimtita atunci cand o persoana apropiata isi gaseste sfarsitul, alaturi de sentimentul de neputinta si greutatea resemnarii, nu pot fi traduse in cuvinte. Insa, inainte de a ne lasa coplesiti de tristete, trebuie sa tinem cont de necesitatile momentului, pentru a rezolva cat mai grabnic tot ce tine de organizarea inmormantarii. Daca, in trecut, rudele sau prietenii ne puteau asista cu pregatirile necesare, astazi exista o serie de sarcini birocratice, care trebuie duse la bun sfarsit.

Prin urmare, este indicat sa apelam imediat dupa producerea decesului la o casa de pompe funebre din sectorul in care a avut domiciliul persoana trecuta in nefiinta. Spre exemplu, cei care locuiesc in cartierul Berceni, Tineretului sau Timpuri Noi pot solicita ajutorul unei firme de servicii funerare sector 4, ai carei specialisti se vor deplasa in cel mai scurt timp la locul indicat de dumneavoastra, pentru a va degreva atat de planificarea inmormantarii, cat si de rezolvarea formalitatilor legale. Agentii funerari vor demara toate procedurile necesare, luand astfel din greutatea care apasa pe umerii dumneavoastra.

In aceste clipe funeste, se recomanda sa aveti parte de ajutor specializat, care sa va oferte sprijinul necesar, sub forma de servicii, produse sau consultanta 24/7. Prin urmare, in privinta rezolvarii formalitatilor legale, intervin reguli stricte, care sunt insa cunoscute in amanunt de catre agentii firmei de servicii funerare sector 4.

Spre exemplu, constatarea decesului poate fi facuta doar de catre un cadru medical autorizat, care va elibera apoi un document numit Certificat Medical Constatator de Deces (CMCD). Acest act serveste obtinerii ajutorului de deces, o suma substantiala de bani, acordata in cazul decesului persoanelor pensionate, asigurate sau membrilor de familie ai acestora.

Pentru a intra in posesia acestui ajutor, este necesara depunerea unui dosar, care contine, alaturi de actul mai sus mentionat, o cerere scrisa, o dovada a legaturii de rudenie cu persoana trecuta in nefiinta, alaturi de o dovada a cheltuielilor ce tin de inmormantare.

Casa de pompe funebre va pune la dispozitie si servicii de preluare a trupului persoanei decedate de la morga spitalului, folosind vehicule special omologate. De asemenea, in cazurile in care decesul survine in afara granitelor, firma de servicii funerare sector 4 va asigura toate masurile necesare pentru repatrierea trupului neinsufletit, dar si pentru rezolvarea formalitatilor legale aferente. Alaturi de aceste servicii optionale, firma de servicii funerare va facilita si urmatoarele:

  • Intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;
  • Concesionarea unui loc de veci si reconditionarea acestuia;
  • Obtinerea avizelor necesare de la SANEPID si Procuratura.
  • Punerea la dispozitie a unui specialist autorizat, pentru servicii de imbalsamare.

Nu in ultimul rand, casa de pompe funebre pentru care optati va ofera si consultanta, la orice ora din zi sau din noapte, precum si servicii de consultanta pre-deces, in cazul persoanelor foarte in varsta sau bolnave in stadiu terminal. Toate aceste servicii vor fi facute cu un maximum de transparenta, respectand intocmai litera legii. Aditional, firma de servicii funerare sector 4 va ofera si posibilitatea de a opta pentru pachete complete pentru inmormantare, care includ:

  • Achizitionarea si livrarea de candele, lumanari, stergare, precum si alte articole religioase;
  • Procurarea unui sicriu si a unei cruci;
  • Catafalc cu lumini si capac frigorific, la cerere;
  • Confectionarea si livrarea de coroane, jerbe si buchete de flori pentru inmormantare, cu mesaje personalizate;
  • Asigurarea alimentelor necesare: coliva, colaci, pachete cu produse alimentare, de post sau de dulce;
  • Transport de la morga la biserica, apoi pe ultimul drum, atat pentru defunct, cat si pentru rudele acestuia;
  • Organizarea pomenii la cimitir sau la restaurantul firmei de servicii funerare, dupa caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *