Botoșăneanul de 17 ani, care a produs un carambol pe DN17, a fost arestat preventiv

Botoșăneanul de 17 ani, care a produs un carambol cu un camion și trei autovehicule, pe DN17, în județul Suceava, a fost arestat preventiv. Marian Adrian M. va sta 30 de zile după gratii pentru că a condus beat și fără permis o camionetă și a provocat un accident cu patru autovehicule.

Accidentul a avut loc vineri seară. Marian Adrian M. în timp ce conducea autoutilitara marca VW Transporter pe DN 17, pe str. Carierei din orașul Gura Humorului, ajungând la intersecția cu D.N.17, nu a acordat prioritate de trecere ansamblului de vehicule format din autoutilitara marca MAN, condus de către Grigore Daniel S, care circula pe D.N.17, din direcția Suceava către Gura Humorului și a intrat în coliziune față-lateral, autoutilitara VW fiind proiectată în șanțul din partea dreaptă.

În urma impactului, camionul a intrat în coliziune cu o Dacia Dokker care staționa pe banda de preselecție pentru efectuarea virajului la stânga, condusă de Constantin A. și care a fost proiectată în autoturismul Fiat condus de Ștefan C., pe D.N.17, din direcția Gura Humorului către Suceava.

Botoșăneanul de 17 ani era băut

După comiterea accidentului rutier, botoșăneanul a plecat de la fața locului, fiind identificat ulterior în curtea unei societăți din Gura Humorului. Două persoane au fost rănite în accident.

Șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, toți nefiind băuți, cu excepția tânărului de 17 ani, care avea 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *