FOTO & VIDEO Accident cu un camion și trei autoutilitare provocat de un adolescent din Botoșani. Tânărul era băut

Un accident grav, în care au fost implicate trei autoutilitare și un camion, a fost produs de un adolescent de 17 ani din Botoșani. Evenimentul rutier a avut loc vineri, pe DN 17, la intrarea în Gura Humorului dinspre Păltinoasa. Adolescentul de 17 ani, din Lunca, lucra la un service din apropiere, iar după program s-a urcat la volanul unei furgonete care era adusă la vopsit și a ieșit la plimbare.

Două persoane au fost rănite în accident. Soferul inconstient (aproximativ 60 de ani) a fost preluat de echipajul SMURD TIM si transportat la UPU Suceava. Cel de-al doilea ranit a fost preluat de echipajul SMURD B2 si transportat la CPU Gura Humorului.

„Intervin pompierii militari cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare si ambulanta SMURD), cu sprijinul unui echipaj SAJ. In sprijin, a fost trimis si echipajul SMURD TIM (Terapie Intensiva Mobila)”, arată ISU Suceava.

Potrivit polițiștilor, adolescentul din Botoșani era băut, rezultatul etilotestului fiind de 0,79 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *