Botoșănean amendat de jandarmi de trei ori într-o zi. Vezi motivul!

Un botoșănean în vârstă de 40 de ani din municipiul Botoșani a fost sancționat contravențional de trei ori într-o singură zi de către jandarmi, valoarea cumulată a amenzilor pe care va trebui să le achite fiind de 1500 de lei, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.
”Faptele săvârșite de contravenient au fost aceleași de fiecare dată, respectiv consum de băuturi alcoolice în spațiul public, adresare de injurii și tulburarea liniștii publice prin strigăte și țipete. Mai mult decât atât, bărbatul a fost depistat de jandarmi de fiecare dată în același loc, la interval de câteva ore, dovedind o indiferență totală față de consecințele nerespectării prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a precizat Izotov.
Misiunile executate la sfârșitul săptămânii de efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani s-au finalizat cu constatarea și sancționarea a 60 de fapte de natură contravențională, majoritatea de genul celor prezentate mai sus, amenzile aplicate depășind suma totală de 20.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com