Bătrânul de 83 de ani, dat dispărut. în urmă cu câteva zile, găsit într-o pădure din Botoșani. A fost căutat de polițiști și voluntari pe o suprafață de 40 hectare

Bărbatul de 83 de ani, din localitatea Vârfu Câmpului, dat dispărut de familie în seara zilei de 2 iunie, a fost identificat, vineri, de polițiști, după două zile de căutări. Potrivit reprezentanților Inspectoratuui de Poliție Județean, Toader Andronic a fost găsit în pădurea „Goreac”, intr-o zonă cu vegetație înaltă, din extravilanul satului Ionășeni, la o distanța de aproximativ 4 km de domiciliu.
Bărbatului i-au fost acordate ingrijiri de specialitate de către echipajul medical  solicitat la fața locului, ulterior fiind predat familiei.
Acesta nu prezenta urme de violență și din verificări nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
Activitățile de căutare au fost desfășurate pe o suprafață de aproximativ 40 de hectare, fiind efectuate in sistem cordon, din 5 in 5 metri, de către polițiști din cadrul IPJ Botoșani, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi și voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *