Amplă acțiune a polițiștilor rutieri pe drumurile din județ unde s-au înregistrat accidente grave. Aproape 100 de mașini trase pe dreapta și 16 permise reținute

Amplă acțiune a polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Botoșani, duminică, pe linia prevenirii și combaterii accidentelor rutiere. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean, oamenii legii au acționat pe principalele artere din zona rurală unde s-au înregistrat evenimente rutiere grave.

În urma activităților desfășurate au fost legitimate peste 100 de persoane și verificate 98 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 15.000 de lei, se arată în comunicatul IPJ Botoșani.

De asemenea, au fost reținute 16 permise de conducere, dintre care 13 permise pentru nerespectarea limitei legale de viteză, 2 permise, pentru conducere sub influența alcoolului, iar un permis a fost reținut pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor care aveau acest drept.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *