Care au fost cauzele producerii accidentului în care a murit Iulian Cojocaru! Principalele ipoteze ale polițiștilor

Cauzele exacte care au stat la baza accidentului de duminică dimineață de la Cervicești, în urma căruia a murit Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la Popasul Cucorăni, nu vor fi stabilite probabil niciodată, însă anchetatorii au luat în calcul câteva ipoteze.

Una dintre ele și cea mai plauzibilă este aceea că, pe fondul oboselii, tânărul de 28 de ani ar fi adormit la volan. Această ipoteză de lucru este susținută de faptul pe partea carosabilă nu a fost evidențiată nicio urmă de frânare.

O a doua cauză este viteza excesivă, cauză care poate fi complementară cu adormirea la volan. Probabil că, dacă viteza ar fi fost mai mică, Iulian Cojocaru ar fi avut timp să redreseze mașina.

Citește și: FOTO Tragedie la Botoșani! Fiul patronilor de la Popas Cucorăni a decedat într-un accident rutier
VIDEO Noi detalii despre accidentul cutremurător de la Cervicești în care a murit fiul patronilor de la Cucorăni
Dureros! Iulian Cojocaru, tânărul decedat în accidentul de la Cervicești, a lăsat în urmă un copil de doar trei ani

 

Una peste alta, elementul cheie care a condus la tragedie a fost acela că, după ce a ieșit de pe carosabil, mașina a lovit o placă de beton din curtea în care a intrat. În acel moment, Iulian Cojocaru a fost aruncat din mașină și proiectat la câțiva metri distanță, iar mașina s-a răsturnat. Dacă nu ar fi fost placa de beton, probabil mașina ar fi continuat să se deplaseze și să se lovească de peretele unei construcții, însă, în condițiile deschiderii airbag-urilor, șansele de supraviețuire ar fi fost mult mai mari.

Până la comunicarea rezultatelor necropsiei, orice criminalist ia în calcul și varianta ca șoferului să i se fi făcut rău la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *