Vezi unde a fost depusă şi când va fi înmormântată profesoara Cătălina Melniciuc de la Liceul Pedagogic!

Profesoara Cătălina Melniciuc de la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga din Botoşani, care s-a stins din viaţă, duminică, la vârsta de 48 de ani, a fost depusă la capela bisericii din Cătămărăşti Deal. Familia apreciatului cadru didactic a anunţat că slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserica, marți, 25 mai 2021, începând cu ora 12.00.

Iată mesajul in memoriam transmis de colectivul Liceului Pedagogic:

E doliu in școala noastră! S-a stins doamna profesor Cătălina Melniciuc!

E greu să vorbești despre Cătălina la trecut. E greu să-ți imaginezi școala aceasta fără ea, școala botoșăneană fără ea, lumea aceasta apropiată nouă fără ea. Despre Cătălina nu se vorbește, despre ea se trăiește, se simte, se învață.

Cătălina e profesorul de engleză care a iubit școala și elevii, care își găsea împlinirea în menirea de a fi dascăl și care aștepta tânjind clipa când avea să se întoarcă din nou la școală, așa cum o făcuse după atâtea momente greu încercate din viața ei. Cu entuziasm, cu ardoare și pasiune, cu puterea de a te ridica pe care ți-o dă doar misiunea pe care ți-ai asumat-o ca dascăl și ca prieten al elevilor tăi.

Cătălina e colegul care nu te lăsa niciodată la greu, care avea un sfat și o vorbă de duh pentru oricine, care trezea la viață toată cancelaria și care anima toate evenimentele școlii: baluri, festivități, proiecte, petreceri. Un veritabil maestru de ceremonii, un iubitor al muzicii și dansului, un om frumos, care nu făcea nimic cu jumătăți de măsură, care trăia fiecare clipă ca și cum ar fi fost unica și ultima.

Cătălina e prietena care te iubea cu dăruire și-ți dădea impresia că ești unic/ă în viața ei, care îți împărtășea bucuriile și durerile cu toată inima, care era acolo, lângă tine, chiar și de pe patul de spital. Prietena fără de care simți că nu poți merge înainte, pentru că fiecare moment pe care l-ai trăit îi aparținea și ei.

Cătălina, profesorul, colegul, prietena, mama, fiica, soția, creștina și, mai ales, Cătă, draga noastră! A noastră pentru eternitate, ai tăi pentru totdeauna!

 

 

 

 

 

 

Durere în învățământ! A murit o apreciată profesoară din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *